Restaurant Nieuwe Tijd

Restaurant Nieuwe Tijd is een sfeervol, gezellig en modern restaurant waar je terecht kan voor een groot en breed assortiment aan gerechten uit verschillende werelddelen. Ook het interieur is stijlvol en modern ingericht, waardoor het een aangename plek is om te vertoeven. Kortom, als je op zoek bent naar een fijne plek om te eten of gewoon wat te drinken in een ontspannen sfeer, dan is Restaurant Nieuwe Tijd zeker een bezoekje waard!

Restaurant Nieuwe Tijd heeft een groot assortiment aan verschillende gerechten. Zo kan je er onder andere sushi eten met zalm afkomstig uit Noorwegen en kan je er terecht voor een traditionele poké bowl uit Hawaii.

Ook is het mogelijk om verschillende seafood gerechten van de seafood bar te pakken. Oesters en sashimi kan je hier onder andere verkrijgen. Aan deze kant van de bar kan je ook diverse voorgerechten krijgen. Carpaccio, warme soepen of brood met diverse dips zijn onder andere te vinden hier.

Voor de hoofdgerechten heb je een breed assortiment en ook de keuze op de manier waarop de gerechten bereid worden. Zo kan je verschillende warme gerechtjes uit steelpannetjes pakken, kan je seizoensgebonden gerechten van de A La carte bestellen of kan je je eigen gerecht samenstellen bij de wok.

Als laatste is het ook mogelijk om verschillende vlees en visgerechten te bestellen bij de teppanyaki en grill. Je kan hier zoal eendenborst, kangoeroe, scholfilet en gamba’s bestellen. Ook is er een X-oven aanwezig om entrecote op houtskool te grillen.

Kortom, voor een rondje om de wereld hoef je niet ver te reizen!

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post